*** Водещите вечерни новини на 25 февруари ***   Русия единствена носи

...
*** Водещите вечерни новини на 25 февруари ***
 
Русия единствена носи
Коментари Харесай

Водещите новини! Русия посегна на мира в Европа; паника в Румъния: руската армия е на 45 км от границите ѝ

*** Водещите вечерни вести на 25 февруари ***

 

„ Русия единствена носи отговорността за нахлуването в Украйна, което осъждаме допустимо най-решително, добави той. Призоваваме Москва неотложно да спре военните дейности “, съобщи Столтенберг.

***

Руската войска завзе Змийския остров в Черно море, ситуиран едвам на 45 км от румънския град Сулина.

Островът е бил отбраняван от 13 украински бойци, които били убити от съветските войски.

Завземането на острова провокира безпокойствие в Румъния поради рисковата непосредственост на съветските войски от нейната територия.

Военната акция в Украйна е проява на мощ от страна на Путин, която мощ да бъде видяна най-много от Запада, а не толкоз от руснаците и украинците, разяснява румънският специалист по защита Арманд Гошу, представен от 20minutos.

***

„ Има голям брой аргументи да се тормозим, тъй като си имаме работа с един деспот в Кремъл “.

По думите му Владимир Путин се държи по непредсказуем метод, който опонира на фундаменталния интернационален ред.

„ Путин желае свят на силата, на превъзходството, на страха, той желае да утвърди не просто превъзходството си в Украйна – тя е върха на айсберга. Той желае Източна Европа да не взема решение сама бъдещето си “.

***

Дори и в този миг Българска социалистическа партия държат на подправената история за „ освободителите “, които нищо не са освободили. 

Интереси, какво да се прави…

***

***

Дух!

Мъж на 80 години, се появи, с цел да се причисли към украинската войска, носейки със себе си дребен калъф с 2 тениски, чифт спомагателни панталони, четка за зъби и няколко сандвича за обяд. 

Той сподели, че го прави за внуците си в Украйна.

***

„ Афганистан и Чечня ще им се сторят като благ летен спомен от пикник с възпитани деца спрямо това, което ги чака в Украйна.

Путин, знаейки това, е пуснал дружно с армията си мобилни крематориуми  ИН-50.1К, с цел да изгарят жертвите от съветската войска и да няма изясненост какъв е точният им брой.

***

***

Командването на сухопътните войски на Украйна заяви във „ Facebook “, че са били убити повече от 1000 съветски военни.

„ Русия в никакъв случай до момента не е губила толкоз военнослужещи по време на бойни дейности в нито един въоръжен спор, който е започвала “, се споделя в известието, представено от Укринформ.

Руското министерство на защитата съобщи, че няма жертви от съветска страна, съобщи Българска телеграфна агенция.

***

„ Чернобил “ още веднъж е в ръцете на Кремъл. Последният път ситуацията не беше изключително розово…

***

ВИДЕО

Това се назовава военно закононарушение, а тези в танка – военнопрестъпници.  

***

Комитетът на министрите на Съвета на Европа изключи Русия от организацията, съобщи ръководителят на италианското външно министерство.

***

Сайтът на съветския президент Владимир Путин kremlin.ru, е недосегаем през целия ден. В туитър " Анонимните " оповестяват, че са го хакнали в 2 ч. през нощта българско време. Те приканват хората да наблюдават и да ги уведомят, в случай че уеб сайтът се появи още веднъж.

***

Санкциите започнаха да стават персонални.

Нови наказателни наказания влизат в действие против Русия. За пръв път глобата е ориентирана персонално към съветския президент Владимир Путин. Неговите активи и тези на съветския външен министър Сергей Лавров ще бъдат замразени, оповестява БТВ.

***

Турция – разкъсвана сред участието си в НАТО и мощните връзки с Русия, стратегическите си стопански връзки и с двете воюващи страни, отговорностите си по Конвенцията от Монтрьо и напъните да остане неутрална в спора досами границите ѝ.

***

НАТО трябваше да направи по-решителна стъпка, съобщи турският президент Реджеп Ердоган, на втория ден от военната интервенция на Русия в Украйна, оповестява Българска телеграфна агенция.

Не бива да се трансформира в елементарна говорилня на наказание. НАТО трябваше да направи по решителна стъпка. Предадохме позицията си на генералния секретар на НАТО, уточни президентът на Турция.

***

Сетиха се съветските да кажат нещо за Луковмарш… Той се организира на 12 февруари, а представителят на външното министерство на Русия Мария Захарова в този момент реши да го жигосах.

Това е „ обръщение “, че в България има нацисти и затова може да бъде денацифицирана! Както е денацифицирана сега Украйна.

Русия заплашва държава-член на НАТО!

***

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР